Hemsida, E-handel och Sökoptimering i Karlstad Värmland

För företag som söker en kvalitativ och modern webbplats är UnityWebb det självklara valet.

Med våran expertis inom webbdesign, marknadsföring och sökmotoroptimering (SEO) skapar vi hemsidor som sticker ut och drar till sig potentiella kunder.

UnityWebbs mål är att inte bara skapa en snygg hemsida utan även att öka företagets synlighet online och därigenom förbättra försäljningen.

Med våra kreativa och effektiva strategier hjälper vi företag att nå sina mål och maximera sin digitala potential.

christopher gower vjMgqUkS8q8 unsplash

Tjänster vi kan erbjuda.

Låt oss designa din Hemsida! Vi har tillsammans 15år inom Webbdesign, Underhåll, Sökoptimering, E-handel, Grafisk Design & mycket mer. Vi har listat några av våra vanligaste och mest heltäckande tjänster här nedan.
Webbdesign
Vi skapar skräddarsydd webbdesign till företag i WordPress, php och
Underhåll
 Vi sköter allt Underhåll av din hemsidaVi vågar helt klart
Sökordsoptimering
UnityWebb kan hjälpa ditt företag att förbättra sin närvaro på
Office 365
I Microsoft 365 lagras allt i molnet för smidig hantering
Logotyper
Logotypen representerar ditt företag och ditt varumärke och bör därför
Grafisk Design
Du kan med rätt funktioner och design attrahera och konvertera
E-handel
Vill du starta en liten e-handel? Kanske hitta en lösning

  Vi kan ringa upp dig!

  Vanligtvis ringer vi upp nästkommande vardag mellan 09:00 - 17:00. Får vi inget svar gör vi ett nytt försök samma vardag, efter angiven tid.

  FAQ

  Vi har skrivit upp några av dem vanligaste frågorna vi brukar få. Vi har försökt och svara så utförligt som möjligt.

  Hittar ni inte svaret på er fråga här, kan ni självklart kontakta oss och fråga!

  • 1. Vart finns ni?
   Vi finns i Karlskoga, Örebro län och även i Karlstad Värmland.
  • 2. Hur får jag tag på er?
   Vi har lite olika kontaktalternativ som vi listat här nedan.
   - E-post: kontakt@unitywebb.se
   - Telefon: Johan Alkemyr - 0793 41 18 56 | Tomas Larsson - 0761 27 68 91
   - Hemsida: Kontakta Oss

   Ni har också möjligheten att kontakta oss och boka en tid där ni antingen kommer till oss eller där vi åker ut till er. Detta är inget som kostar något utan vårat besök till er är helt kostnadsfritt!
  • 3. Vad kostar det?
   Vi på UnityWebb erbjuder en individuell prissättning för varje projekt, där kostnaden beror på projektets omfattning och behov.

   Genom att beräkna tiden uppskattningsvis kan vi erbjuda en fast prisuppgift för att säkerställa att våra kunder alltid vet vad de kan förvänta sig.
   Allt detta ingår i vår detaljerade offert där både vår timkostnad på 870kr och den fasta projektkostnaden alltid framgår. För de som behöver extra hjälp eller endast vill anlita oss för en kortare period, kan vi självklart också hyras per timme till ett fast pris på 870kr.

   Vårt engagemang för att leverera högkvalitativa digitala lösningar är alltid närvarande, och vi är alltid dedikerade till att hjälpa våra kunder att nå sina mål.
  • 4. Hur lång tid tar det?
   Leveranstiden är också ganska olika. Eftersom det beror helt på projektets omfattning och hur mycket tid ett projekt behöver.
   I våra kostnadsfria offerter lämnar vi alltid en uppskattad tidsintervall, vilket är en ca tid på när vi kan tänkas ha ett projekt färdigt och lanserat.

   Vi tar i många fall hänsyn till kunden och vad denna önskar, då vi alltid försöker leverera ett projekt fram till att kunden vill ha projektet klart. Det är därför det är viktigt för er som företag att vara ute i god tid, för och bolla tankar och idéerr sinsemellan.

   Vanligtvis kan vi leverera en hemsida i normal storlek inom 2 till 3 veckor från start.
  • 5. Väljer ni webbhotell?
   Vi kan rekommendera dig ett riktigt bra webbhotell, men vi kan också använda oss ut av ditt befintliga webbhotell ni kanske redan har idag. Vi kan också erbjuda oss och flytta över ett domän från ett webbhotell till ett annat, om ni skulle vilja byta.
  • 6. Kan ni uppdatera en befintlig hemsida?
   Ja, vi kan uppdatera en design på er befintliga hemsida. Ibland beroende på vilken plattform ni använder mm. Kan det ibland vara billigare och få en helt ny hemsida, eftersom det vissa gånger kan vara mer tidskrävande och uppdatera en befintlig design än och få en helt ny.

   Detta är ganska individuellt beroende från projekt till projekt. Men med andra ord kan det ibland vara billigare för dig och få en fräsch ny hemsida än och uppdatera en befintlig.
  • 7. Hur underhåller jag min hemsida löpande?
   Du kan alltid välja att ta hand om underhållet själv, alternativt om du anlitar en webbyrå med ett löpande underhållsavtal ta hand om det.
   Ett löpande underhåll med oss på UnityWebb innebär att vi kommer överens med dig om ett löpande underhåll ut av din hemsida.

   Detta innebär att vi...
   - Håller hemsidan uppdaterad
   - Uppdaterar texter och bilder
   - Skriver nya sökoptimerade artiklar
   - Lägga till/ta bort nya eller gamla produkter
   - Gör en backup 2ggr/v


   Ett underhållsavtal är ganska individuellt beroende på vad för typ av hemsida det är du driver. Men vi kan skräddarsy ett underhållsavtal på de flesta projekt.

  Alltid kostnadsfria
  offerter & konsultationer