AdvokatArk.se

Erik och Sara, två erfarna advokater, kontaktade oss för ett för en viktig uppdrag. De behövde akut en ny hemsida, komplett med domännamn och allt, på grund av en större omstrukturering inom Carlstads Advokatbyrå. Denna förändring ledde till att de bestämde sig för att starta en egen kontorsgemenskap, AdvokatArk.
Vår uppgift var att skapa en hemsida som inte bara skulle spegla deras professionalism utan även vara användarvänlig och tilltalande.

Erik och Sara hade specifika önskemål för sin nya webbplats. De ville ha en modern, stilren design baserad på WordPress och en One-page-layout, vilket vi lyckades implementera perfekt enligt deras vision. Vi tog hand om varje detalj på webbplatsen, från layout till funktionalitet, för att säkerställa att den skulle motsvara både deras och deras klienters behov. Den enda aspekten de valde att behålla från sin tidigare verksamhet var logotypen, som de kände starkt för och ville fortsätta använda.

Resultatet blev en skräddarsydd, modern webbplats som fullständigt fångade AdvokatArks nya identitet. Erik och Sara var överväldigade av glädje över det färdiga resultatet. Deras nya hemsida reflekterade inte bara deras expertis inom juridik utan också deras ambition att erbjuda sina klienter den bästa möjliga servicen.

Att jobba med Erik och Sara var en fantastisk upplevelse för vårt team, och vi är stolta över att ha varit en del av deras resa mot att etablera sig som en framstående aktör inom advokatbranschen.

  • Klient:
    AdvokatArk
  • Kategori:
  • Datum:
    11 Jan, 2023