Vi designar logotyper

Vår webbyrå i Karlstad Värmland designar din nya logotyp eller uppdaterar er befintliga.
Logotypen representerar ditt företag och ditt varumärke och bör därför förmedla rätt åsikter, känslor, intryck och värden. Logotypen visar hur mycket, eller lite, du som företagare tror på ditt företag. Förtroendet från din visuella identitet som skapas, eller inte, hjälper din kund att ta beslut.

Är du medveten om fördelarna med en välutformad logotyp?

UnityWebb logo

Vi designar starka och snygga Logotyper

Vi har skapat logotyper & annan grafik till företag över stora delar av Sverige, även i vår hemtvist Karlsad. Förutom våran kompetens på avancerad och professionell grafik så lyssnar vi alltid på våra kunder och erbjuder alltid det absolut bästa inom vektorbaserad grafik (att den är skapad med matematiska formler, som innebär att vi kan göra den större och mindre utan att vi tappar kvalité) när vi skapar logotyper för föreningar och till företag.


Logotypen är basen i ditt företags design. En bra logotyp är unik och överensstämmer med resten av företagets visuella uttryck. Ofta är just logotypen, om inte hemsidan det första mötet dina kunder har med ditt företag, vi ser till att presentera och lyfta er verksamhet på ett kreativt sätt.


Vi designar rena och skarpa logotyper och alltid med en genomtänkt strategi. Vi vet vad som krävs för att göra er logotyp lockande och konkurrenskraftig! Du mottar din färdiga logotyp i flera format så du kan använda dem på visitkort, sociala medier och tex din hemsida.

Alltid kostnadsfria
offerter på ditt projekt