Kraften i en Elegant och Lockande Webbplats

På frågan om vad som är viktigast på en hemsida, design eller innehåll, var svaret tidigare mer jämnt fördelat. Men idag måste man säga att det är innehållet som är avgörande för en bra användarupplevelse och synlighet i sökmotorer.

Trots det är det viktigt att inte underskatta betydelsen av designen, eftersom den utgör det första intrycket för besökaren. En hemsida med dålig design och dåligt användargränssnitt kan skapa en känsla av bristande trovärdighet hos besökaren, vilket kan göra att de avstår från att använda dina tjänster. Tänk dig själv att du går till en butik med flagnande färg och hängande fönster – du skulle troligtvis tveka innan du går in. På samma sätt kan dålig webbdesign skrämma bort potentiella kunder. Därför är första intrycket viktigt och webbdesignen fortfarande avgörande för en lyckad hemsida, även om innehållet har en hög prioritet.

Vi skapar skräddarsydd webbdesign till företag i WordPress, PHP och HTML5 som dessutom ser väldigt bra ut. Vår kompetens är mästerlig när det kommer till hemsidor som konverterar och rankar högt på Bing och Google.

RESPONSIV DESIGN

Idag är det oerhört viktigt att skapa en mobilanpassad hemsida. Bing och Google har under flera år betonat vikten av att bygga hemsidor som är mobilanpassade, det vill säga responsiva. Istället för att skapa en separat hemsida för mobiltelefoner så bygger man idag hemsidan responsivt, vilket kallas följsam design. Designen anpassar sig automatiskt när man drar ihop och krymper ner webbläsarfönstret.

Vi arbetar alltid med att skapa hemsidor som fungerar optimalt på alla olika enheter. En webbplats som inte är mobilanpassad är i princip värdelös idag. Därför ser vi alltid till att din hemsida fungerar perfekt på alla enheter som dina kunder använder sig av.

Alltid kostnadsfria
offerter på ditt projekt